Телефон : +359 898 656 011
гр. Несебър /Старинен град/ , ул. цар Симеон № 2 вижте на картата
 

Hotel The White House - Nesebar

Несебър е малък град в Източна България,един от най старите градове в Европа. Градът и днес носи романтичният дух на старата Месамбрия.
Днес Несебър е един от предпочитаните курорти и като такъв се оформя още от началото на века. Многобройните културно-исторически паметници с хилядолетна история го правят изключително значим за българската и европейска култура. На площ от 2кв.км.са разположени 42 църкви. Разкрити са исторически находки от 6 век пр.хр. Живопистните каменни улички и старите Несебърски къщи го правят незабравимо място за отдих и развлечения. На 3км. от Несебър се намира най големият черноморски курорт Слънчев бряг с разнообразни спортни, културни и развлекателни заведения.

Старинен град Несебър заслужено живее под егидата Юнеско . Днес старата част на града е привлeкателно място за романтични разходки по тесните калдаръмени улички между магазинчета, които предлагат ръчно изработени сувенири – съдове, плетива, накити. На фона на прекрасната антична атмосфера се открива неповторима възможност за отдих. Базата за почивка е съсредоточена в семейни хотели и частни квартири, оборудвани комфортно и многофункционално.

Резервация

Изпратете запитване през нашата резервационна форма, веднага ще ви върнем отговор.